Hvad går pengene til?

Hver dag dør 21.000 børn. De fleste af børnene dør af årsager, som er lette at forebygge, og banale sygdomme, der er nemme at kurere.

Vi ved, hvad der skal til, for at børnene kan overleve. Og det er ikke så svært. Det kræver blot, at vi bliver i stand til at vaccinere endnu flere børn mod livstruende sygdomme, og at vi kan give dem antibiotika mod lungebetændelse og behandling mod dehydrering som følge af diarré. Vi skal fortsætte med at uddele myggenet og sørge for, at underernærede børn bliver raske og sunde ved hjælp af vitamintilskud, energimælk, næringsrige kiks og kalorieholdig nøddepuré. Vi skal også sørge for, at flere familier får adgang til rent vand og sanitet, og vi skal fortsætte vores målrettede arbejde med at forebygge hiv-smitte fra mor til barn.

Det hårde arbejde betaler sig, og faktisk sker der store fremskridt år for år. Siden 1990 er børnedødeligheden faldet med 33 procent. Og med din hjælp kan vi sørge for, at endnu flere børn overlever.

indsatsområder

Se, hvad UNICEF gør for at hjælpe flere børn under 5 år med at overleve.

Dit bidrag

Se, hvordan dit bidrag kan hjælpe andre mennesker. For kun 100 kr. kan vi f.eks. Gi’ 20 kvinder en HIV test.

Mængden af hjælp afhænger af dig

Alle penge til UNICEFs arbejde kommer fra private bidragydere, fonde, virksomheder og regeringer. 75.6 % af indtægterne går til arbejdet for børn.